WE CERTIFY THE WORLD!

CarpatCert este un organism independent de certificare a sistemelor de management care indeplineste cerintele impuse de SR EN ISO 17021:2015.

Certificare ISO de calitate!

  Calitatea serviciilor, produselor, managementului care, in fapt, influenteaza calitatea celorlalte produse si procese ale intreprinderii, reprezinta un factor decisiv in importanta activitatii oricarei societati prezente pe piata romaneasca, a carei dinamica este in continua dezvoltare, in conditiile economiei de piata actuale.Aceasta calitate contribuie, direct sau indirect, la marirea cifrei de afaceri, la pastrarea pozitiei de piata, cucerirea a noi nise de piata, imbunatarirea imaginii firmei, cresterea increderii clientilor si furnizorilor in serviciile si produsele oferite de firma Dvs, etc. 

  Orice companie care are un sistem de management ISO functional si implementat conform cerintelor din standard beneficiaza incontestabil de un mare numar de efecte pozitive. 
Certificare ISO inseamna pentru orice tip de companie dovada ca sistemul si politica interna indeplineste standarde internationale. Dispunand de un astfel de sistem de management furnizarea continua de servicii si produse ale caror calitate nu se mai pune la indoiala, este de la sine inteleasa. Mai mult se indeplineste obligatie legala pentru firmele care vor sa participe la licitatii publice 
Avantaje ISO precum conformitatea cu reglementarile legislative , adaptarea activa la schimbarile pietei, crearea unei imagini mai bune in raport cu concurenta pot fi oportunitati importante pentru dezvoltarea unei firme. Dintre avantaje implemetare si certificare ISO pentru companii mai amintim:

 - Calificarea superioara a personalului 
 - Imbunatatirea continua a sistemului propriu de management, in functie de nevoile firmei 
 - Cresterea eficiente si a eficacitatii 
 - Castigarea increderii partenerilor de pe piata interna si internationala 
 - Favorizarea comertului international 
 - Noi oportunitati pe piata 
 - Posibilitatea cresterii constante a profitului prin sporirea numarului de clienti, a productiei si a vanzarilor 
 - Cresterea satisfactiei clientilor 
 - Imbunatatirea imaginii firmei 
 - Economisirea de timp si bani 
 - Transparenta si eficienta proceselor interne ale organizatiei 
 - Evitarea erorilor in locul corectarii lor 
 - Dupa implementare ISO, si dupa dobandirea certificatului ISO compania insasi va realiza cate avantaje aduce un astfel de sistem de management. 
 - Imbunatatirea continua a sistemului propriu de management, in functie de nevoile firmei

Informatii utile:

S.C. CARPATCERT S.R.L.

Piata Mihail Kogalniceanu, Nr. 8, Ap. 1, Sector 5, Bucuresti

0756 190 048;

office@carpatcert.ro


Aboneza-te la newsletter:

Vrei sa te anuntam cand poti fii in avantaj? Aboneaza-te!

Aboneaza-ma!